Aanvragen offerte en/of informatie

 

Het is natuurlijk altijd mogelijk volledig gratis en vrijblijvend een prijsopgave en/of informatie aan vragen.

Ook als je op- of aanmerkingen, ideeen of vragen hebt m.b.t. deze site dan hoor ik dat graag!

Tja, wat kost dat zo'n muurschildering. Grofweg kan ik zeggen dat de meeste muurschilderingen zo tussen de EUR 250,- en 800,- zitten. Ondanks dat bijna iedereen toch wel vindt dat het 'veel geld' is, wat natuurlijk ook klopt, heb ik nog nooit gehoord dat men spijt had van het laten maken van een muurschildering.

Zoals in alles moet je voor kwaliteit een bepaalde prijs bepalen. Ik krijg soms te horen dat mensen bij een ander iets goedkoper kunnen laten schilderen, maar ik waarschuw de mensen dan wel er voor te zorgen dat ze ook de kwaliteit krijgen die ze verwachten. Kijk bijvoorbeeld goed of in de genoemde prijs alle kosten zitten of dat je nog apart moet betalen voor materiaal of reiskosten. Soms gebeurt het zelfs dat men op een website muurschilderingen plaatst die niet door de betreffende persoon zijn geschilderd. Ik garandeer dat alle op deze website getoonde muurschilderingen door mij persoonlijk zijn geschilderd (behalve het rechterplaatje op onderstaand voorbeeld :-).

 

Om een voorbeeldje te geven van verschil in kwaliteit, heb ik hier 2 afbeeldingen geplaatst van Dombo, waarbij goed te zien is waar soms het prijsverschil in kan zitten. Uiteraard heb ik slechts 1 van onderstaande afbeeldingen geschilderd, de ander is geschilderd door een goedkopere concurrente.. Hopelijk spreken de afbeeldingen voor zich.

Bel... 06-25041530 of mail... info@splash-it.nl

Mocht ik niet bereikbaar zijn dan kun je een berichtje inspreken.

Hopelijk Tot Ziens !!

B E L A N G R I J K !

Als je specifieke vragen hebt over een muurschildering of je wilt een prijs weten, geef dan vast zoveel mogelijk informatie.

In ieder geval:

  • omschrijving van je onderwerp met eventueel een voorbeeld (je kunt ook een foto of plaatje van het onderwerp meezenden of opsturen)
  • gewenste afmeting van de muurschildering (dus niet alleen de afmetingen van de muur)
  • soort ondergrond (glad, grof, behang, hout, spachtelputz, binnen, buiten etc.)

Het is ook mogelijk dat je een beschrijving geeft van wat je zoekt en dat ik er een voorbeeld bij zoek of een ontwerpje voor maak. Met de prijs is altijd alles mogelijk. Wanneer je de prijsopgave te hoog vindt, kun je ook aangeven wat je uit wilt geven en dan geef ik op wat daarvoor de mogelijkheden zijn.